Retur & återbetalning

Som kund hos LEDKUNGEN AB har du alltid 14 dagars ångerrätt och 30 dagars returrätt. Är du inte nöjd med din vara eller om du har ångrat dig så har du rätt att inom 14 dagar returnera din vara. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter att mottagit ditt paket.

Önskar du att returnera din vara efter dessa 14 dagar så har du returrätt på 30 dagar. Vid returer efter 14 dagar får du ett tillgodo som du kan utnyttja vid nästa köp.

 1. Allmänna principer
  a) LEDKUNGEN AB strävar efter att ge högkvalitativa produkter och en tillfredsställande köpupplevelse för våra kunder. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi en återbetalningspolicy för att säkerställa din tillfredsställelse.
  b) Vår återbetalningspolicy gäller endast för produkter som köpts direkt från LEDKUNGEN AB.
 2. Återbetalningsberättigade produkter
  a) För att vara berättigad till återbetalning måste produkten vara oanvänd, i originalskick och i det skick den levererades till dig. Produkten ska vara i sin originalförpackning med alla tillbehör och etiketter intakta.
 3. Återbetalningsförfarande
  a) För att begära en återbetalning, kontakta vår kundtjänst på info@ledkungen.se och uppge ditt ordernummer och anledningen till returen.
  b) Du kan bli ombedd att returnera produkten till oss inom en angiven tidsram. Returfrakten är kundens ansvar om inte annat anges.
  c) Efter att vi har mottagit och granskat den returnerade produkten kommer vi att bedöma om den uppfyller våra återbetalningskrav.
  d) Om returen godkänns, kommer vi att initiera återbetalningen till det ursprungliga betalningsmedlet. Observera att återbetalningstiden kan variera beroende på betalningsmetod och bankens behandlingstider.
 4. Returfraktkostnader
  a) Om returen beror på en defekt produkt eller felaktig leverans från vår sida, kommer vi att ansvara för returfraktkostnaderna. Kontakta vår kundtjänst för ytterligare instruktioner.
  b) Om returen inte beror på en defekt produkt eller felaktig leverans är returfraktkostnaderna kundens ansvar. Vi rekommenderar att du använder en säker och spårbar leveransmetod vid retur.
  c) Plocksedel eller faktura skall bifogas returnerad vara.
  d) För din säkerhet rekommenderar vi att använda en spårbar posttjänst, vi ansvarar inte för förlorade eller saknade returpaket.
 5. Återbetalning av fraktkostnader
  a) Fraktkostnader som ursprungligen betalades för att skicka produkten till dig kommer normalt inte att återbetalas, om inte returen beror på en defekt produkt eller felaktig leverans från vår sida.
 6. Delvis återbetalning
  a) Vid returnering av en del av en beställning kan återbetalningen vara begränsad till produktens pris och eventuella tillämpliga skatter. Fraktkostnader och andra avgifter kan inte återbetalas i dessa fall.

Denna återbetalningspolicy för LEDKUNGEN AB är utformad för att säkerställa en rättvis och smidig hantering av returer och återbetalningar. Kontakta vår kundtjänst på info@ledkungen.se om du har några frågor eller behöver ytterligare information.