Leveransvillkor

 1. Beställningar och leveranstider
  a) Alla beställningar behandlas så snart som möjligt, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar efter att beställningen har mottagits.
  b) Leveranstiden kan variera beroende på destination och valt leveranssätt.
 2. Leveransdestinationer
  a) Vi erbjuder leverans till adresser inom Sverige.
 3. Leveransalternativ och avgifter
  a) Vi erbjuder olika leveransalternativ som kan inkludera standardleverans, expressleverans och avhämtning i butik.
  b) Leveransavgifter kan tillkomma och beror på valt leveranssätt, beställningens totalvikt, destination och andra faktorer. Avgifterna anges tydligt vid kassan eller på vår webbplats.
 4. Leveransspårning
  a) Vi tillhandahåller, efter önskemål, leveransspårningsnummer eller länkar för att du ska kunna följa din beställning. Du kan använda denna information för att få uppdateringar om din leveransstatus.
 5. Mottagande av leverans
  a) Det är viktigt att ge korrekta leveransuppgifter, inklusive namn, leveransadress och kontaktinformation, för att säkerställa en smidig leverans.
  b) Vid leverans rekommenderar vi att du eller en auktoriserad person är tillgänglig för att ta emot paketet. Om ingen är tillgänglig kan leverantören besluta om att lämna paketet på en säker plats eller återkomma senare.
 6. Leveransproblem och reklamationer:
  a) Om du upptäcker några problem med din leverans, såsom skadade eller felaktiga varor, vänligen kontakta vår kundtjänst inom en rimlig tidsperiod för att rapportera problemet och ordna eventuella ersättningar eller returer.
 7. Force majeure
  a) Vi ansvarar inte för eventuella förseningar eller fel i leveranserna som uppstår på grund av omständigheter utanför vår kontroll, såsom naturkatastrofer, strejker, transportproblem eller myndighetsåtgärder.
 8. Returer och återbetalningar
  a) Vänligen läs vår returpolicy under Retur & Återbetalning för information om hur man returnerar produkter och begär återbetalningar. Vi strävar efter att behandla returer och återbetalningar så snabbt som möjligt enligt gällande regler och förfaranden.
 9. Ändringar i leveransvillkoren
  a) Vi förbehåller oss rätten att ändra leveransvillkoren vid behov. Eventuella ändringar kommer att meddelas tydligt på vår webbplats eller genom andra kommunikationskanaler.